Voor Wie?

 

Wat is de bedoeling?
Neem de leukste auto mee die je kunt vinden; je hippe mini, je oude lelijke eend, je Porsche cabrio of je eigen-niet-te-evenaren-nooit-in-de-steek-latende-autootje, het maakt niet uit!

Coureur zoekt navigator
Zoek een teamgenoot waarmee je deze dag een equipe gaat vormen; je vriendin, (schoon)zus, tante, collega,dochter of (schoon)moeder. Éen wordt de bestuurder en de ander gaat navigeren. Én bedenk een unieke equipenaam.  
Elk jaar een ander thema. Uiteraard passen wij de route aan met locaties en uitzichten met dit thema. Als jouw equipe nog een outfit erbij zoekt wordt het helemaal geweldig!

Bolletje-Pijltje?
Een rally toertocht is een behendigheid rit op de openbare weg met je eigen auto. Het draait daarbij niet om snelheid maar om navigeren en opdrachten oplossen en uitvoeren. Een equipe bestaat uit een bestuurder en een navigator. Met een routeboek in het bolletje-pijltje systeem moet ieder team zich door deze route heen werken en de opdrachten zien te voltooien. Reken op rijplezier, competitie en teamwork en dit op de mooiste weggetjes langs prachtige locaties.

 

Tijdens de rally is er een koffie-,lunch- en lekkernij stop op een mooie passende locatie.
De dag eindigen we op een passende locatie waar uiteraard de winnaars van de dag gelauwerd zullen gaan worden. Ook hier hebben we weer gepaste hapjes en drankjes klaarstaan.